40k

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Info


den (mycket kortare) svenska versionen är längre ner. började skriva på båda språken, sen fastnade jag på den engelska. jag mår perfekt nu. typ. men har varit omkulluppåner nyligen. fick flow igår dock, men det räckte endast i nån timme (jag är van att dikta i 5 timmar), innan min hjärna blev potatismos igen.

jag mår fortfarande bra, sen hela 2022. nu mår jag dåligt på vanligt sätt, men det är en musfjärt mot hur det va förut. jo, som en gång tidigare, lyssnade jag under hela skrivelsen på vanessa carltons "a thousand miles" (det är inte en cover på gamla versioner med samma namn).

jo, ha inte blivit många bellader i år. andra halvan av förra va katastrof. hon hade bett mig att aldrig nämna hennes namn igen (inte på det sättet, hon får mardrömmar av.. det är svårt att förklara. det finns många skugghänder som försöker korrumpera världen), men det gjorde endast att corinnas doublecrossing fungerade ännu bättre: jag glömde nästan bort henne. no more! fool for your loving (always).

jo, och låten ifråga är konceptkonst. mycket rekommenderat. nej, det är inte photoshop. hon åkte verkligen runt överallt spelande på sitt piano.

om du har råkat leva under en sten, vill jag säga dig. om du tycker om nån låt, sök på namnet och "remix" / "cover" (soundcloud är en favorit), det finns otalet renderingar av typ alla skivbolagssinglar nuförtiden. många har otroliga videos till också, väldigt professionellt.

jo, och inspirationslåten är vackrare än tracey chapmans "fast car". säger ja. tjohoooo.

40000


jag skulle gå
40000 kilometer
för att slippa dig

jag skulle gå i
0.6523157208 år
för att slippa dig

för
sen
när jag har sett hela jorden
skulle jag bara älska dig mer

för
det enda stället
jag vill va på
är hemma med dig

för sen
när jag har sett hela jorden
skulle jag bli kär i dig på nytt

för den enda jag vill gå med
är dig

för
sen
när jag försökt hitta nån bättre
skulle jag fortfarande bara vilja
vilja blicka in i dina
japanska brungröna ögon
som passar perfekt ihop
med mina valoniska grönbruna


av Akari Harakiri & EternityInterface (ris och ros)


Lägg till din kommentar
Svenska Dikter välkomnar alla kommentarer. Om du inte vill vara anonym kan du registrera eller logga in. Det är gratis.