Biologiska faktorer i könsutveckling

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök


vet inte vart jag läste om det, var för längesen. men det är enkelt, något som kineserna alltid vetat något om. de har klassiciferat allt i antingen yin eller yang. grejen är den, det är motsatser och handlar inte om kön. snarare att vi alla har flera olika yin yang egenskaper i kropp och sinne, i olika grader också. bara "varm/kall" kan man vara på flera olika sätt, och är alltid både varm och kall samtidigt, till exempel.

igen, det är enkelt, vetenskapen har bevisat det, men feminister och forskare förnekar det ändå. när man utvecklas i mammas mage så blir det en kille om man är stressad, och en tjej om man är lugn. men ingen är lugn eller stressed under en hel graviditet (det har så klart med flertalet hormoner i kvinnans kropp att göra), så alla får olika könskvaliteter till sig.

sen är det också så, att om kvinnan är stressed / lugn bara på slutet, så ändras könet (vilket bara bestäms av en enda gen, det har ingenting med XX/XY att göra) snabbt, och det kommer ut en kille / tjej som är "gender confused", killen börjar leka med dockor och tjejen med bilar till exempel, och blir det mer accepterade "tomboy", leker och umgås bara med killar, tränar / äter mer, visar sig mindre "sexig" och svag också.

många av dessa gör nu könsoperationer och tar hormoner, men det har hållit på så sen 70-talet, det är bara nu det pratas mer öppet om det.

det verkar som om både sexister och feminister har fått allting om bakfoten...


av Tsofmia Neptlith (ris och ros)


Lägg till din kommentar
Svenska Dikter välkomnar alla kommentarer. Om du inte vill vara anonym kan du registrera eller logga in. Det är gratis.