Blogg 2022 09 01 17 24

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

hej hej hallå bloggen. jag vet igen inte direkt hur långt till och med den här sajten kommer fungera. för mig. i min värld. jag är inte alfa och omega. jag är bara iota. det betyder att det är andra som styr mig. eller snarare skapar min verklighet. tänk om man verklighen var en monsterkatt och satt och tittade på en otroligt vacker solnedgång med rhiannon och kirin. och bella var nånannanstans. eller så kom hon också. och vi pratade vårat kattspråk. och de frågade nåt, eller bara tänkte, och vi behövde inte säga några ord. eller så sa jag ord. och. ja. meow. sad smiley.

så jag tänkte göra klar 2022 skivan. men det blir väl inte så. jag ger inte upp så lätt ibland kanske beror på. så när till och med den här sajten inte fungerar får jag välja mig tillrätta. det går lika bra att skriva på papper. det kräver mer av händerna. men jag ska nog klara det. eller så blir det värre. rökning för mig gör mig arg. men det är bara gömd ilska. jag sa förut att ilska är gömd sorg. så det är som det är. bella sa ju att jag inte ska ta droger att jag inte missar något.

och man ska inte kopiera andra. man ska va sig själv. ja har ju mest varit det. mina föräldrar va som. ja. vad säger man? trälar. till mig. jag valde inte det. det är bara tidens gång. ok. är någon läskigt vid fönstret. vet inte direkt hur jag ska lösa det här. är inte trött. har fått min medicin som sagt timtalsinnan. tänkte citera fruhundisar. men som sagt det är inte mycket tid kvar. och vad spelar det för roll. jag har gjort 2 musikdelar. the dark ages och la belle epoque. man kan ju inte göra allting. det upprepar "jag ska ta bort dig" och en variation från det. det kan jag bara skylla mig själv på. om jag inte har nånstans att ta vägen och inte har dator tittar jag rakt in i solen. bella varnade mig för det ocksåannandärtill.

jag ska få sanering i lägenheten. tycker inte det är skitigt. men det är väl för mitt bästa. om man varit mobbad ska man fortsätta va mobbad. man kan inte ändra senare. för alla hatar en och kommer alltid göra det. bara så det fungerar.

vet inte om dåligttänkväldigtmycket är intesåilla utan dator. ögonen tar tid på sig att läka. ja. hej då. om vi inte ses igen. på internettet. men jag kan i alla fall skriva på papper. inte så stor skillnad. om miss mom kommer förbi nångångibland kan jag ge teckningarna till henne. men jag slänger väl de innan dess. till och med om du bränner upp något kan det återställas helt. voodoo. necromancy. uppbringaigentid. nu ska jag få 1500 per vecka.

som sagt. ingen idé att slå tillbaka. det har väl hänt mig mycket. tror inte det själv. jag har bara levt i mitt huvud om ens det. ja. och jag får inte nämna nummer. då ökas en counter på något. det är inte bra. på något sätt. kanskejovisstsäkertvetintehmm. nora är. ja. vet inte. det rimmar på något. hon har nog inte behandlats så väl med det namnet.

inte för att en förälder vill ge sin avkomma ett mobbningsbart namn. de behandlar en illa oavsett allt. alla mår dåligt. alla mår bra. bara hur det är. ska väl fixa kort till telefonen. just det. jag tror jag slängde den också. smart.

jo. det här stället ska rivas snart. baracker får bara va uppe i typ ett decennium. tiden är snart. om jag inte blir hemlös eller hamnar i yttergärna så. ja. blir det inte roligt. har hört saker om rättspsyk. vet inte hur det blir för mig. jag är neutral chaotic good. hej. ska väl runka. "avslappnande". pssssht.