En del

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

hi rhiannon kirin. sometimes i notice what has happened before. not all know. knifesouth is from the 1500-1800s. well. how does it matter. everyone knows this. except me. hon som sa tända på om och om igen. word is a virus. lithium is grey and green. the first creatures were dragons. everyone knows this though. i didnt. and dont. jag kan inte välja. it doesnt matter. some popular suicide methods:

  • pendeltåg - du blir ett spöke som kämpar mot graffiti

i got a vampire entity when i was 2 years old. du kom in i mina brallor och du växte i sängen. do what thou wilt.

skulle. spelar ingen roll.

  • bacon factor: 6.
  • facebook factor: 3.

du dör när du gjort allt du ska. problemet är att du blir bara 1 med allt när alla som du påverkat har dött.

the last question skrevs 1956. internet fanns då. innan darpanet fanns det i schweitz. deras flagga är som greklands. förutom att den är omvänd. 7k baud sms etc.

det här är bara 1 historia. så jag påverkar eran värld genom att prata om min. som är baserad på mamma (östersund / sundsvall) och pappa (fruängen / dalarna). sen går det tillbaks och tillbaks. det är komplicerat. och jag fattar ingenting.

jag fick inte ens diagnosen aspie. för jag är för högfunktionerande för ens det.

jag har inga vänner och då är man autist. men jag har inga känslor och ingen fantasi.

jag skrev en historia i 10 timmar. fick en ögonblicksbild. det är allt.

jag rökte 3½ premium tyska cigarriller utan filter. fick några korta visioner. men den världen är inte för mig. de blandar in weed i det. som khazarerna tycker om. you never know what youre gonna get.

hur ni får det vet jag inte.

myra var på robotfrekvens sara är på alien frekvens, som julia AB bella är på fjärilsfrekvens therese. ja. vet inte. all talk and. eleopas tredje barn är född sista oktober första november 00:00.

lithium och bly och kvicksilver ger multitasking eller andra superkrafter och supersvagheter. det är därför mac är bättre. som eleopa använder. a night with venus a life with mercury.

den värsta lögnen är uppochnervänt hat. nietzsche var aristokrat. jag tänkte jag skulle samla allt. men de som vet vet.

vajför ska man bara vara 1 vajför ska man bara vara flera vajför ska man vara 2

1=>2(1,3)

man ska inte vara 1 man ska inte vara flera man ska vara 2

russian lullaby belarus orientalisk wellness

ja ni blir väl som en blandning mellan tomas och bella. men jag vet inte specifics i det. karin blockerade eleopas crossing. så inga mongon. grattis.

man vill inte att ens pappa ska dö. han spökar för mor. bella och sara håller med om det.

man vill inte att ens mamma ska dö. all min kreativitet försvinner då. samma sak händer om jag är ifrån henne en säsong. allting efter 3 månader. karma. men skulden är kvar. men som sagt jag vet inte specifics i det.

eva var visst inte tydlig. lol. få se vad det betyder på kreol.

http://www.slangopedia.se/ordlista/?ord=tydlig

ja. fanns många förklaringar. jag kommer aldrig fatta allt det där.

curt är visst på trollfrekvens nu. lol. fattar ingenting. jämtland är trollriket. congratulations. better late than never.

https://www.youtube.com/watch?v=SYM-RJwSGQ8

1 miljard views. herregud.

först trodde jag det var en diss till mig. sen kändes den bara creepy i tråkighet. vilket är vad sara är. men tracey är min tvillingsyster. kul. därför hon orkade med mig. hon va tracey lords innan. ajsans.

anyway. sen verkar det som om det handlar om mig. sen handlar det om sara. och vi är likadana! roligt.

hon tittar på sin 1 film per dag och skrattar när hon ska. det är alla hennes känslor. jag var exstatiskt glad sen 2004. men det var fejk.

hon provade "probably the best beer in the world". jag blev inte kåt. sen försökte hon med "som den där reklamen". funkade inte. det däckar alla.

jag fixade första tatun för alla kallade min vegeterian. det betyder många saker. igen, jag fattar inte sånt. men sara har planerat allt in i minsta detalj. snart kommer jag till yttergärnas steiner helvete. det här boendet kommer bara vara uppe i 10 år. sen rivs det.

det första jag tänkte när jag såg det liknande i tuna var "koncentrationsläger". nyligen kom jag på att det är som nån som röker flera dussin cig per dag fast hon har aids. som eleopa. fräscht.

i balterna är människor gröna pga så mycket cigarettrökande.

tyskland förlorade för de fick nietzsche bästa bok. de alierade hade cigaretter. ju mer gifter ju mer resistant blir du mot oljud. odödlig.

ryssarna hade vokda. det är inte foodshortage nu det är booze shortage.

om man gör det blir ens hud kritvit. genomskinlig. som en fjäril. så bella har gått igenom det. fräscht. hon har 300 relationer samtidigt senast jag kollade.

fauci är en god människa. om knarkandet och knullandet fortsatt på 80-talet skulle det inte funnits någon kvar. kanske 500 miljoner som de önskade.

människor säljer ut sig för de har skulder. det finns vanliga skulder och karma skulder. min är på 817 000.

men sen bella störde mig har människor gjort musik om mig. en del. deep house är rape house. roligt. värre än trap house. drill är extratone idm hihats. jag samlade en förortshäxas definitioner i ett svar. hon attackerade med "wordsalad mansplaining internetkvinnohatare". men det räckte inte. hon krossade dree low för att dödsdomen inte skulle fastställas. det påminner om gamla citatet:

"det finns en sak som är satt i sten och det är dom över död mans grav"

det är därför borgerlig begravning är bättre.

kristen gör en till slav i apokalypsen. några har knarkat så mycket att de kommit dit. såg nån milla jovovich film. tyckte om slutet. snygg låt. spelade om det några gånger. vhs. those were the days.

cd kvalitet är inspelningar på vhs band. 1 megabyte per minut. om man lägger till bild på datband blir det 20 megabyte per sekund. så 8k är ingenting.

det är kallt. klockan är visst 4 efter midnatt.

tracey gjorde en dröm om mig. "i came from the gutter". k. good for you. traitor.

julia julia gjorde en också. nån science fiction värld. framtiden. typ.

kommer inte ihåg mycket. eleopa kallade det tanke stöld. oh my har jag det. sen 2. och kommer inte ihåg mycket innan. morsan stängde av och på mig när hon ville.

fråga karlsson vad han var för stjärntecken.

han svarade "det finns inte mycket av det gamla folket kvar".

ja. 1908. det var ett tag sen. så the red scare är på riktigt. men sen skapade de curdt cobain. han låg med. en del.

alla vet ju det här. och jag undrade varför ja alltid förlorade i varenda argument oavsett allt.

för de andra är från brödraskapet. brödraskapet eller knivsöder. och knivsöder är ryskt. varför det bara finns kvar 2% av blond och 2% av rött. de enda vita. resten är khazarer.

om de har snea ögon är det östasienblandningar. rasism finns av en anledning.

eftersom fruktan är motsatsen till kärlek så är rasism en legitim känsla.

och rasism är det svåraste att förstå.

förut fanns det rödhåringar i skogen. på 1950 finns det dokumentation om det. nej, neandertalargener är inte dominanta. de fängslades och våldtogs på 1980-talet som ett experiment. nu finns det inga kvar i naturen. i grottor. i berg. i skogen.

julia kallade sig tysk jude. men nazi kommer från ashke nazi. som igen betyder khazarisk tysk. de ändrade biblen från jhvh till guth. som är från visigothernas språk.

äkta trollspråk är jämtländskt.

och ja farsan pratade svenska för ett tag sen. nu är det jämtländska.

han spökar som ett troll. inget konstigt. genom tinitus (bas, diskant, brus) och löv och talande väggar. tinitus är när mor gör något fel. löv är när hon gör något rätt. saker talar när hon försöker dölja något (redigera biblioteket) / räknar ut en passande lögn. vet inte direkt exakt hur det är. men ungefär så.

hon vet det här men muslimhatet är stort.

och om man tittar på ordet. mus lim. få se.

http://www.slangopedia.se/ordlista/?ord=muslim

ah. morsan visar inte tuttarna. att inte göra det räknas som anti haram. ickehora.

innan hon var 19 använde kvinnor höckle utanför hemmet. samma sak. ursäkten är "man behövde höckle för att inte håret ska fastna i grenarna i skogen". ja, det är ju kreol. omöjligt att förstå alla dess paraleller för en logistiker.

om ni börjar få noja tänk på varför. aldrig bra att överdriva. men alla går igenom samma sak. så spelar ingen roll egentligen.

guds straff är ångest som inte är farligt det värsta som kan hända är att man svimmar och sen är man sig själv igen och ångest är ärfligt.

ärfligt = karma återfödsel guds straff = dömning (se darkhalos låt "heavens fury" till exempel). typ demoner gnäller på allt och inget som du gjort oavsett under ditt liv. min varar i 8 timmar (rekordet var 18 timmar. vanliga människor har det dygnet runt. de är också ensamma och deprimerade. därav nutida trollspråket. jätte bra kul toppen och inte mycket mer. praktfyllon har en aura av det. akta er för puböl eller all öl. du blir ett troll. ångest ensam deprimerad. du vill inte leva så. gäller för all alkohol dock). som jag kallar det. dubbel katatonisk epileptisk förtvivlan med aggressivitet och suicidalitet. om du lägger till marijuana får du paralysering också. spindlar. om du lägger till snortande får du epilepsi. om du lägger till corona vaccinet dör du i en epilepsiattack. verkar inte så roligt. tjoo.

att nämna är att du får ont i allting som är tekniskt möjligt. efteråt mår du bättre och smärtan är borttagen. men om du är som mig blir du elakare bortom elak också. måste ha luft. mitt blodtryck blir 180 genom 130. för zombie zoo blir den typ 0. som therese. det var just i början av vaccinet dock. vet inte nu. om det är -20 grader måste jag ändå ha öppet fönster. inte så roligt. ingen som förstod utom bella. men hon anpassar sig till personen. hon har varit överallt. allas syster. jag vaknar upp varm. exoskeleton. är så många blandningar. svårt att hålla koll på allt. alla som din mor har legat med sparas i livmodern. men går att redigera som man vill.

ilska är när allting kokar över. om ni tar skit gör inte det. det byggs upp över tid.

psykos kan kännas i luften. ondska. jag känner den på cirka 100 meters avstånd. på andra ställen är den i stora delar av landet. beroende på hur dåligt de behandlar någon. och när de får det tillbaka. beth orton var som mig. straight edge. gick in i sydamerikas djungel. inget hände. allt händer av en anledning och med tillräckligt mycket anledningar händer det något. 1 dag efter att jag la upp det på facebook med 70 "vänner" händer den förfärliga terroristiska terrorattacken av terrormått med 1 död. wow. överstabefälhavaren sa om och om igen "det här är det vi alla längtar efter". fick några likes på den av zombie zoo.

nästhögsta är robot sen är det fjäril. kanske. allt är frekvenser så 1 nivå behöver inte betyda någon annan. det sägs finnas 100 nivåer men vem vet. m teorin. epr paradoxen. de vill ha kvar newton fysik. men atombomber och tv funkar ju. tv är elektronkanon. omvandlar materia till ljus. allt brus är nedgradering av frekvens. eftersom bara en ren frekvens är vad högre dimensioner är. men det beror på gener hur stark resistens du har för det. klarar inte egentligen av något syntetiskt. piller gör mig arg och trött. inget annat. neuroleptika funkar bara som låten supa knulla röka knarka som tidigt som möjligt. när de grå tar er måste ni va totalt döda på insidan. som alla. zombie zoo. om det är 100 dimensioner och tid är den fjärde så finns det 25 tids dimensioner. är förvirrande. lol. framåt bakåt uppåt heråt vänster höger. sen modifierare acceleration. sen modifierare rotation. och mer. blir en del. stor skillnad mellan acceleration och stilla ger höga g krafter. tiden saktar in. har bara fått +25% hastighetsökning. det går att minska och öka som man vill. vid förtvivlan är det typ 1%. inte så roligt. 8 timmar tar en del tid då. om du har någon nära dig får du deras dömning. om de är elaka som alla utom bella är gör de ljud. de känns. mycket.

om folk tror att ångest är att man inte tycker om ljud eller människor och att man gråter och väntar på att bli räddad har de aldrig känt smärta. jag går sönder om jag är bland folk. mina föräldrar hade på nyheterna i 8 timmar. för att säga mig att allt är mitt fel. va på 70 års fest. höll ut. far sa att han skjutsar hem mig när som helst. han ändrade radiokanal för att igen förklara att allt är mitt fel. som att åka i en helvetestaxi. demoner. 96% av mänskligheten. säkert mer. finns bara 2% blondiner och 2% rödhåringar i världen. all konverterar omsåän vid födseln. i europa var omskärelse bortagen sen hände viktorianismen. igen, khazarerna sen napoleon. appropriering. delete-sjuka. 5 på morgonen. räknas väl som morgon. typ. gudar behöver inte sova mycket. de behöver blod. äldre kulturer åt endast växter av en anledning. innan stenåldern var det guldåldern. 5.4 av 2.8 miljarder år. grottor. godnatt godmorgon etc.