Etersidan & Teraluna

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Dessa producerades samtidigt så det är första dubbel-albumet.

Etersidan

Info

Orig

 1. Bgn.se
 2. Mgnt
 3. Våg
 4. Nja
 5. Vib
 6. BFF
 7. Ös
 8. L&F
 9. i4
 10. magI (en)

Anteckningar

Den första skivan jag gjorde efter självmordsförsöket år 2015 (när jag kom till gruppboendet i juni samma år så tog det 1 år att skriva en enda dikt, hade omkring 20 mediciner per dag). Det här var innan jag visste något mycket alls om produktion, ljudteknik, inspelningsteknik, etc - så skivan är inte för alla. Precis som en dreamstep musiker säger så "what's special about it, is that you can't define it" - jag vet faktiskt inte vilken genre mina tidiga skivor är. Om en laddar upp en låt på soundcloud, och väntar några dagar, så får en veta på ett ungefär vilka genrer själva strukturen på låten liknar.

Jag har upptäckt nya genrer på detta sätt, speciellt extratone och många -core genrer. bella introducerade mig till nightcore, vilket är vad jag är - jag levde 10 år i totalt mörker, gick upp 12 på natten och gick och lade mig vid lunchtid. Så jag mår alltid bättre när Lilith vakar över mig. Vanligtvis nuförtiden, så orkar jag ibland endast promenera 100 meter - sen tar det stopp i energien i kroppen. Men på natten, kan jag precis som förut, promenera i timtals i 7 kilometer i timmen utan att bli trött överhuvudtaget. Jag förmodar att det har med strålning att göra, men det går tillbaks till mina 8 timmars katatoniska ångestsessioner en gång i veckan i åratal (du vill inte veta vad det gör med en människa).

Jag kom precis på, att, jag fick kolikdroppar strax efter jag föddes - eller snarare, när mina föräldrar hade tröttnat på att höra mig skrika dagarna i ända, från all smärta som skulle fixa min dubbla höftledsluxation - som tandställning ungefär, fast värre. Det var nikotinamid i kolikdropparna. Varför jag tidigt tyckte om att vara hos min bästa kompis - hans morsa rökte inomhus. Och varför jag blev en fucking missbrukare sen jag föddes - en crackbaby, rent ut sagt. Go fuck yourself you apothecary "souls".

Teraluna

Info

 1. Frid
 2. Flax
 3. Xeno
 4. Ego
 5. Ötzi
 6. MAF
 7. Lär
 8. BFF (rmx)
 9. W3ME
 10. Frid (igen)

Anteckningar

Inspirerad av någon otrolig konstnär. Har glömt hins namn. Va någon på facebook. <3