Hur jag mår (berättelse)

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Allt går verkligen dåligt nu. Inget går bra. Jag hatar mitt liv. Usch vad jag hatar allt. Stackars honom. Pappa mår heller inte bra. Aaaaaaaaa. Ingen förstår. Jag sitter här och är tom. Kan inte en ända sak gå bra längre. Fuck my life. Snälla hjälp mig. Jag behöver prata med någon. Jag är mållös. Jag måste ut. Jag vill känna mig fri. Jag vill leva ett liv som inte innebär att må dåligt. Jag mår så himla illa. Jag vill spy. Jag har mått illa två dagar i rad nu. Det är min klump i magen. Asså vad har jag gjort för att försäna detta. Mitt liv suger. Sjukhus. Farfar. Hjälp. Gråter. Nu. Jag vill ut. Jag älskar solen.

Det här får mig att må bra. Att gunga. Åå vad jag älskar det. Jag slipper att tänka. Jag kan bara andas. Jag mår bra av detta. Solen lyser på mig. Men inte så starkt. Jag lever nu. Just nu tänker jag positivt.

Nu går såklart allt dåligt för mig igen. Det är som ett skämt. Kan inte ens en enda sak gå bra någon gång. Jag hatar mitt liv allt går verkligen bara fel. Mitt liv. Jag är i en mycket dålig period nu. När ska denna period ta slut. Suck. Känner mig mållös. Vindens vindar blåser på mig. Jag tänker att jag förtjänar detta. Men jag vet inte. Snälla hjälp. Jag är jag är själv i detta. Ingen är med mig. Jag är helt själv. Ska jag kanske skriva en bok. Allt detta jag har skrivit är nog minst flera hundra ord. Skulle någon läsa den. Jag undrar. Undrar ni. Undra hur många timmar jag har lagt ner på detta. Jag vill få ut mina känslor. Det är skönt och skriva. Jag är helt själv. Bara jag solen, träden, vinden och gungan. Vi. Jag känner att allt går upp och ner. Nu har jag känt så här i några dagar. Jag tror att folk märker. Märker att jag inte mår bra. Hoppas iallafall. Jag vill vara glad. Jag tror inte att jag själv har förstått hur jag mår. Fast det är bara jag som kan förstå. Det förvirrar mig.

Jag vill så gärna prata med mina vänner. Men jag vet inte vad jag ska säga. Hjälp mig. Jag vill berätta det face to face. Jag vill att de ska förstå. Att de ska hjälpa mig genom detta. Jag vet att de kan hjälpa. Låta mig göra vad jag vill till exempel. Rädda mig. Tänk ifall jag dör. Jag sa en gång i tiden att jag inte fattade varför folk skadade sig själva. Men nu förstår jag. Jag vill inte. Vad ska jag göra. Jag mår illa hela tiden. Det är som grädde på moset. Ska jag skriva en låt med detta. Kanske. Jag vill. Jag vill sjunga. För människor. Utsätta mig. Jag bryr mig inte längre. Om vad folk tänker och tycker. Jag är fri här. Jag får göra vad jag vill. Ingen ska bestämma över mig när det fäller frihet. Ja. Så ska låten heta. Freedom. Jag är fri. Jag kan göra vad jag vill. Jag KAN springa. Och jag VET vart jag ska gå.