Incubus succubus

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Incubus Succubus


INCUBUS SUCCUBUS

jag har ingen neuroleptika alls nu. då händer konstiga saker ibland (men inte alls lika konstigt och snedvridet som det har just ett halvår sen när jag blev itvingad hur mycket skit som helst). men jag försöker förhålla mig till verkligheten.

en av de bästa sakerna som hänt, är att jag nu drömmer, varje gång jag sover. långa mestadels fantastiska ställen i otroliga världar. till och med mardrömmarna är intressanta.

förut, i i princip hela mitt liv, har jag sovit med 1 eller flera lampor tända. men jag har alltid sovit oroligt ändå. efter att ha surfat på pinterest för något år sen, hittade jag uppkomsten till det: vampyrväsenden. det är som psykiska parasiter, som sätter sig på värdsjälen, och både livnär sig på, och påverkar hur man tänker. jag har känt av det många gånger.

väsendena föredrar damm och dålig luft, varför jag ofta har vädrat mycket. speciellt vid ångest, blir de starkare och starkare, timme för timme, och till slut är hela luften i min lägenhet fylld med deras illvilja. det blev så illa för någon månad sen, att jag hade dörren vidöppen, och mitt hår efter att jag duschat, hade frusit till is. inte så roligt. men bättre blev det, kanske.

mer speciellt, är att jag inte drömde på över 2 decennier. typ 1 gång per månad, eller färre tillfällen. så det var som om någonting där ute, tog över min själ när jag sov? jag har också upplevt det i verkligheten, när jag får någon idiotisk tanke i huvudet, och hur mycket jag än stretar emot, bara måste jag säga den.

i alla fall, jag började röka, och då kom jag på en frekvens, där jag till slut till och med såg en av mina starkaste väsen. och det är inte sant, det de säger om att vampyrer lämnar 2 huggmärken, utan istället är det 3. jag har häxmärket - en trekant bildat av 3 fläckar - på 2 ställen i ansiktet, vad man blev bränd för förut. men jag är snarare ett offer än förövare.

tidigare i år, så hörde jag ett väsen till och med. det var en annan person jag var inlagd på psyket med. inte så läskigt, till en början. denne bjöd mig på hur mycket snus och röka som helst, och av sin kropp. det blev konstigt. sen dess, i flertalet månader, vaknade jag varje morgon med helt svettiga lakan, om jag inte hade tonvis med kläder på mig. som om något väsen, igen, ännu mer kallsinnigt, attackerade mig när jag var helt försvarslöst.

en dag, slutade det. jag vaknar nästan aldrig svettig längre. jag har slutat röka och med diverse andra preparat också, och försöker, verkligen försöker äta nyttigare.

men sen, för en månad sen ungefär. hände något ännu konstigare. har ni hört historierna om incubus och succubus? de, helt enkelt, ligger med en när man sover.

i mitt fall, vaknade jag upp av något konstigt. drömmen jag hade innan kommer jag bara ihåg känslan av - den var otroligt tråkig och innehållsfattig.

saken va den, att jag vaknade, och stönade högt, "ÅH [kvinnonamn]". jag får väl ta det som en komplimang. att någon kvinna där ute, känner för att ligga med min kropp - telepatiskt, medans min själ är någon annanstans.

namnet ifråga, kan jag erirna ungefär 6 kvinnor av. hälften av dessa har enorma psykiska krafter. konstigt är dock, att jag, hur mycket jag än har råkat fantisera om kvinnor, om ens för en sekund, så har jag aldrig fantiserat om de.

ännu konstigare, eller logiskt för den delen, är att det fortsätter. och stunderna i glappet mellan dröm och verklighet blir längre.

senare, så vaknade jag igen upp, stönande hennes namn, med mitt lakan avsparkat, och jag var helt våt igen - men endast om könet. drömmen, hade inget med det att göra.

igår, igen, stön, vakna, lakan borta, på rygg, tänd. och då, då, hör jag "jag vill göra det med dig nu". jag visste inte direkt vad jag skulle göra, så jag låg bara där. då, då, ser jag för en bråkdels sekund ett regnbågsfärgad väsen komma in från taket. jag kunde inte tyda det, så snabbt som det va.

sen, kände jag rörelser mot mina erogena zoner. och som om en eterkropp la sig mot mig också - det var som "sockerdricka", för att inte uttrycka mig bättre, mot min hud. vi håller på så ett tag, jag försöker röra det där som finns men inte finns, så gått det går, och hör till slut "jag vill höra dig komma nu", från en helt vanlig kvinnoröst, kan inte direkt komma på vem.

jag börja känna också sockerdricka på insidan av min kropp, som om hon hade gått in i mig, och vi hade blivit en. sen kommer jag, och det blir min starkaste orgasm någonsin. min syn försvinner, och jag är i himmelriket i någon sekund, sen rör sig min kropp i vågor. när jag återfår vanligt medvetande, är det inte våthet längre, utan mer som glitter, som sipprar genom luften. det försvinner snabbt.

sen den dagen, har jag aldrig känt mig ensam längre. aldrig som någon som tittar på mig i mörkret, som jag inte är rädd för nu. jag är ute och går i timtals på natten när jag inte kan sova, i skogen till och med, drar till stan, går på pubbar. och det är som folket där, ser något i min blick, och eller någon vid min sida, som jag inte ser.

så det slutade lyckligt, kanske. konstigt, men logiskt. INCUBUS SUCCUBUS.


av Rhiannon Kirin (ris och ros)


Lägg till din kommentar
Svenska Dikter välkomnar alla kommentarer. Om du inte vill vara anonym kan du registrera eller logga in. Det är gratis.