Jag vill säga något viktigt

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök


ta aldrig droger. du blir starkare och känner dig odödlig. men egentligen dör du på insidan. jag rökte inte på några dagar. kunde äntligen känna vinden igen.

ät riktig mat. om du inte orkar laga själv. köp bondemat. ost bröd smör mjölk apelsinjuice. det kanske inte är supernyttigt. men man blir inte sjuk av att vara tjock. såtillsvida du inte får skjuss varenda meter av ditt liv. och tar alla bussar direkt dit du ska. varför har du då ben? du kunde lika gärna ligga i sängen 24/7 och ha en mobil fastskruvad i näsan.

alla missbrukare är döda på insidan. de lever inte. de lever inte för någon alls. inte ens sig själva. när tiden är inne för att dö, så sviker de och behandlar alla de någonsin känt illa. för att inte hamna i helvetet. men det är sant. alla lögnare hamnar i helvetet.

jag vet inte vilka som inte hamnar i himmelen. kanske alla lögnare. alla rättfärdiga. de som tror de hör ordet av gud men det är satan i guds skepnad. även om gud verkar stå mitt framför dig kan det vara satan som impersonifierar honom. men det är sant. gud skapade satan själv. för att få pli på människor. för de var för fria. för lyckliga. för konstnärliga. för- allting, som maktmissbrukande gud inte var.

ja det är sant. sen jag blev tillsammans med bella försöker alla förstöra för oss. sen när vi gjorde slut i 4 månader blev jag fortfarande behandlad lika illa. inte utmärka sig. inte vara genuint lycklig. för ingen är lycklig. för alla är döda på insidan. jag vet inte varför. jag vet inte hur det har blivit så här. you are from love. det ska va fred med dig. men droger är inte frid. de är paranoia. det är enda anledningen till att du blir dåligt behandlad. karma existerar inte. för om karma fanns, varför skulle någon eller några eller något, straffa de som är kära i varandra?

it makes no sense. it makes no sense. it makes no sense, at all, in any way. om man ska bli frisk, varför missbrukar all boende- och psykiatripersonal så infernaliskt? det är en billig genväg. jag trodde naivt, så lång tid, att man kunde använda intellektualism för att vinna i argument. men de har all makt. det kan jaga dig över hela världen. finns dig på ett ögonblick. teleportera. klona sig själva. varför? varför? varför?

vad finns det att kämpa för? ingenting. gör inte konst dans musik eller poesi. det är bara oändlig jobbigt och enahanda. det går inte att påverka någon i bättre riktning. för alla är levande döda.

det går inte att göra världen bättre. för världen är död. det verkar som om du får känslor av droger. men det är en lögn. för alla fina känslor får du 10 gånger mer dåliga. och människor behandlar dig illa också. om du missbrukar till deras nivå behandlar de dig väl. men tro aldrig att du kan slippa från drogernas värld någonsin. om du gör det hittar någon sekt dig, som behandlar dig ännu värre. hjärntvättar dig värre än något klarat av innan. du förlorar ditt medvetande. blir en instruktionsföljande robot.

jag vet. jag har varit där. det enda sättet att leva är genom att lida. att genomlida. och försöka vara sann. och behandla andra väl. säg aldrig emot. du bara förlorar mot världen. hela världen är död och du är den enda levande organismen i världsherraväldet.

om du får för dig att kämpa emot. blir snaran som dom preparerat när du gör ett felsteg, dragen ännu hårdare. och de släpper aldrig taget. glömmer aldrig den enda gången. då du sa emot. då du vågade älska en människa. istället för att se allt och alla som objekt. men i japanska kulturen finns varken konceptet "sak" eller "jag". jag längtar dit.

du kan vara ifrån vänner i åratal. och de älskar dig lika mycket. men en fiende glömmer aldrig. de hatar dig i evigheters evighet. men bitterhet är en lyx. att må dåligt är enkelt. att kämpa sig uppåt är det svåraste. för alla vill ha dig på sin nivå eller lägre. om du inte beter dig som de. knarkar som de. om du tackar och tar emot när de säger att allt är fel med dig. låter de dig va.

ett tag låter de dig ha en viss frihet. men utmärk dig aldrig, aldrig, aldrig. vad har livet för mening? jag håller med naiva forskare nu. livet har ingen mening. livet kan inte ha mening för livet existerar inte. vi är en datorsimulation. det sägs att det tredje första grundämnet var lithium. så den tredje första livsformen var en robot. och livet har emulerats nästan sen skapelsens begynnelse. jag kan säga något om lithium. jag vet en raketforskare som tagit lithium i många år. hin verkar mekanisk till sättet. om hin vill sätta sig på en stol så tänker hin endast det, och går som en robot över ett schackbräde dit. så falskt.

sanningen är. att jag ser alla som dåliga skådespelare. så fort jag sårat en människa, känns de falska. vart tog världen vägen? (har inte sovit idag :( blir kanske bättre imorgon..)

något väldigt konstigt har hänt. droghandlaren har köpt varenda människas själ utom min på boendet - all personal, alla brukare. han säljer till alla. tar höga priser för nojinducerande skräp. så att folk blir mer nojiga och bara köper mer och mer på kredit. "du behöver inte betala nu" säger han först. sen till slut när du är som mest nojig och förvirrad, så kräver han 1000% mer. och du vet inte vad du ska göra. utom att köpa hans droger och sälja vidare, och suga hans kuk och bli knullad där bak. i all oändlighet. vad ni än gör. ta inte droger. jag är inte kristen dock. det handlar inte om det. jag är främst hindu, i själen. en manifestation av ganesha.

alla dessa wellnessfantaster med dålig hy, fast de inte ens är 40 - hur fick de det? genom att fuska. och det är bara ansiktet. jag vill inte veta resten av kroppen. men alkohol är ett disinfektionsmedel. så, jag förstår. du är helt tom på insidan, tom i bollen, ditt hjärta pumpar inte blod längre. men du förespråkar världsfred? och "läkande"? du förstör din kropp och själ, och kan stå uppochned på huvudet, för det väger 0 gram? grattis. du har verkligen lyckats..

det här skrevs medans hög på kokain. jag kan förklara. det var husmöte på boendet. och jag var konstigt nog inbjuden för en gångs skull. jag drack kokhett kaffe, som jag undrade en del varför det smakade så otroligt konstigt. det var ingen kaffesmak alls. det var både bittert och hade en konstig mjölkstank, som inte försvann på långt tag. det var delvis kokain i det, är min enda förklaring. vart är världen på väg? och vart tog min själ vägen? det kanske inte ens var kaffe i det. bara fultjack. jag undrar verkligen..


av EmmaSotz (ris och ros)


Lägg till din kommentar
Svenska Dikter välkomnar alla kommentarer. Om du inte vill vara anonym kan du registrera eller logga in. Det är gratis.