Så här tänker hundar och katter det är logiskt

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Jag förstår inte människor.

Jag har varit ensam mest och skrivet för mig själv.

Jag identifierar mig som en katt, för mitt ex sa det, och det är bra, för mitt ex har massa katter, och honhon tycker om katter också så då tycker hon om mig men hon har inte direkt visat det.

Och mitt ex har en katt som alla katter är dumma emot, för den har stor nos, och mina barn matar den så den inte ska va så ensam och ledsen, och sen sitter de vi en fåransad klipphäll och pratar om massa saker vid vågornas brus eller varsomhelst närsomhelst och sånt för Normal Människor förstår katter och jag är inte normal därför är jag en katt.

Sen är jag en hund också du vet som en ledsen hundvalp alltid sen låtsas jag som om jag tycker om Människor men jag tycker mest de är korkade och dumma och elaka och förutsägbara och de tror de fattar Allting men de fattar ingenting alls.

hund, katt, katthund, hundkatt, kattkatthund, hundkatthund, HERREGUD SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KOMPLICERAT (visste du att jag kan röra mitt högeröra, inte lika flinkt som en häst men nästan kanske, mer som en fladdermus, och fladdermöss är fina för de är som vampyrer och de är snygga och på engelska heter det "bats" och det tycker jag är ett fint ord i min värld)


av Etletlien (ris och ros)


Lägg till din kommentar
Svenska Dikter välkomnar alla kommentarer. Om du inte vill vara anonym kan du registrera eller logga in. Det är gratis.