Tesla

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

nicola tesla förlorade 37 nobelpris. senare fick andra pris för saker han uppfunnit, så sent som 2014, för LED. han sålde sig själv till ett stort företag, men när hans uppfinningar blev för bra (han skulle blivit miljardär, och då var dollarn värd 100x mer än idag, så lika rik som alfred nobel) ändrade de i avtalen, och han tjänade inga pengar alls. han levde för 100 år sen. han dog utfattig till slut, och de kom och snodde alla hans idéer och anteckningar.

en sak han uppfann var LED:en, light emitting diode. officiellt kom den här på 90-talet. nu har de så starka LED att de kan skära igenom ett träd på en sekund med något som ser ut som en liten ficklampa. med en större LED placerat på en flygplan, kan de skapa "naturliga" katastrofer. de gjorde det innan också med HAARP anläggningar, men med DEW kostar det nästan ingenting att förstöra världen.

DEW har de använt i turkiet när det var jordbävningar där och andra ställen i världen. när de kollade amplituden på de, var alla i närheten likadana. men om det är naturligt så fluktuerar de en del.

på MAUI så brann alla hus som inte hade ett blåmålat tak, men bara eliten visste om det. brandmän kom, men det enda de gjorde var att blockera människor från att fly.

han var från yugoslavien, kroatien. einstein blev en gång tillfrågad hur det var att vara världens smartaste människa, han svarade "jag vet inte, fråga tesla".

han har sagt saker som "om du vill förstå universums hemlighet, tänk i termer av frekvens, energi och vibration". han sa samma sak om talen 3, 6 och 9.

till och med innan teslas tid, på 1800-talet, så fanns det elbilar och elsparkcyklar (ser ut som de idag!). han hade hittat oändlig gratis energi i etern, och uppfann till och med en energidusch, men 1 miljon watt i kroppen, men bilderna på det avfärdas som "photoshops" nuförtiden. el-sakerna försvann sen och blev ersatta av ICE, bensinbilar.


av Tsofmia Neptlith (ris och ros)


Lägg till din kommentar
Svenska Dikter välkomnar alla kommentarer. Om du inte vill vara anonym kan du registrera eller logga in. Det är gratis.