Transcendens

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

svenska

hmm. läs det här. det är viktigt. det vanliga jordeliga livet är inte av betydelse. vi är multi dimensionella varelser av ängla- och gudalika kapaciteter. med ett stort uppdrag. precis som dom grå har. vårat är något annat. du har en De Grås personlighet skulle jag gissa, och med mig är jag säker. jag kommer förvandlas komplett till en till slut. men jag är redan där ibland, helt osynlig, skräckinjagande till andra människor, både i verkligheten, men ännu mer online. det räcker med att jag tittar på ett namn där - för att dom ska krossas.

som sagt, du kom till jorden nyligen. du är en arachnid sentient being (en tänkande spindel varelse). eftersom vi inte har mycket tid kvar, måste du veta detta. en av dina personligheter är en spindeloid - spindelmänniska. men kom ihåg, du är som spindelmannen, massa fina superkrafter. och glöm inte bort, jag var hög på hasch, öl och hade använt en stark sten i naveln. så tiden kan ha ändrats. jag öppnade väl upp en portal, av någon sort. om jag inte sett din stjärna falla, kanske du inte hade kommit till jorden? många saker var synkronicerade för att det skulle hända. flertalet människor, som jag träffat och som ändrat mitt öde, många handlingar, från min sida, som jag förbättrat mitt karma och magiska krafter med, tills jag satt pricken över i, genom att göra och förgöra merkstaven.

jag är en avatar av ganesha. en elefantmänniska. försök komma på dina tidigare liv, du är ju kattvarelse också. kriminalitet har NOLL med din riktiga personlighet att göra, så om du är "fri och kan göra vad du vill" som du säger, hoppa då av det bristfälliga systemet.

jag förmodar att du vet allt om det. så varför låtsas? jag har alltid sökt sanningen, i 30 år i mitt senaste jordeliv. jag låg i halvlotus ställning efter att jag föddes. men sen dess, har mina krafter nerdimensionerats, om och om igen. du var min chans. men det blev fel. din tidigare livshistoria är en lögn, du har implanted memories. hela space-time continum ändrades, för att göra plats för dig på jorden. du vet mycket väl att du är starkare än hela jorden, och vårt solsystem, kanske gudinnan ISIS (vintergatan) till och med. sluta leka dum och svag. du är så mycket mer. det är inlagt i vårt system att vara rädda för sanningen, jag är det inte längre. det är gjort på många olika nivåer, rädslo-programmeringen.

som aspie vs normie analysen visade, är 99.99% av jordens befolkning helt döda innehållslösa amöbor, om inte värre och mer.

vissa saker som du säger kan jag inte greppa mina tankebanor kring. jag är väl en "overthinker" - och det är omöjligt att ljuga för dom. jag har en analytical engine av episka proportioner. du med.

sex tillhör animat och ingenting annat, inget med sex sparas när vi övergår till nästa form. intellektet, ibland, överlever (men återkommer till slut i senare delen av livet, ändå, när du hittat din sanna livskallelse). du äter själar precis som jag, det räcker med att jag tänker eller ser på en människa, för att dom ska bli fördärvade för alltid. vi är ju båda stalkers. och vi har båda enorm sexuell aptit. för vi lever fortfarande. vi behöver "ladda" vårat livschakra ofta, annars blir vi aggressiva? men alla kallar som snäll ändå. vi är inte döpta, det är självklarheten i vår existens.

mitt sanna jag, är utan datorer, utan neuroleptika, utan droger, utan all stimulantia överhuvudtaget. på malta, med dig. hoppas vi kommer landa där i nästa liv. blue ray souls ska omge sig med vatten på alla sätt och vis - allt annat korrumperar dom. men jag är väldigt rädd för det. som att simma, eller diska. jag överdriver - det är min bästa styrka och min värsta svaghet.

vampyrväsenden, är "demoners" riktiga namn, för icke-döpta som oss, i alla fall. det är dom som har kopplat sig till min optic nerve - calcified pineal gland, skulle jag gissa också - eftersom neuroleptika - vid min frekvens - gör allting värre. snus läkte mig i grunden, men det korrumperades. en av dom första byggstenarna för fotosyntesen - att konvertera ljus till energi, har något väldigt likt nikotin-amid (en naturlig b-vitamin i kroppen) i sig.

"black eye club" kan vara vampyrväsenden på en sjukt hög nivå. alla som infattar sig i det (dom vill ha mig i sitt gäng, tycker jag är "värdig") får 100 miljoner dollar som tack. vem kan säga nej till det? världen är på väg mot sitt slut, som i egypten - det sägs att dom var dom första som fick reptilblod i venerna - det är det deras legendariska ögonsminkning handlar om.

det finns en låt vid namnet "modern money mechanics", i den sägs det att "bara 5% av alla pengar existerar verkligen". hur kan det vara så? dom där 100 miljonerna är från intrastellär valuta. det finns inget järn i några gruvor i hela världen. istället sökte dom portaler till andra världar - maskhål och svarta hål i jordens inre. därifrån kom järnet, från andra planeter, från högre livsformer. dom stormade också ut på den tiden, och kanske gör det fortfarande? sverige har som uppdrag att stänga dessa portaler, med, gissa? det som blir över från vattenreningsverk (vilket vi är bäst i världen på), kort och gott, avskräde. inte överlever något det, flera ton bortom ton, av kiss och bajs?

modern vetenskap har faktiskt bevisat detta. det sägs att en rustning, för en krigare att dräpa en drake med till exempel, kostade nästan lika mycket som hela kungadömet? så hade kungadömet många krigare, eller var det en enda, som skulle dräpa alla drakar? och var fick dom egentligen all olika metaller ifrån, för att göra stål? och var kom skickligheten ifrån? kanske att valloner, och jag har vallonstrecket - vi kanske också är halvgudar, mixade med en ras från en annan stjärna? det finns faktiskt så lite dokumentation, så varför inte?

enhörningar fanns fortfarande på 1500-talet (den sista fanns i en krater i sibirien, det finns dokumentation om det också, den dog cirka 1850), och hjälpte krigare att dräpa drakar. till slut utrotades enhörningar också för att dom slogs mot för många drakar - eller för att dom sa kämpade emot för mycket - så dom blev avlade till att inte ha ett horn. men precis som i rihanna och sias mytologiska "diamonds", så ser man på många hästar - ett märkte i pannan, som om det varit ett horn där en gång i tiden? det sägs att lansar var 2-3 meter långa, kanske var det tidigare vapnet - enhörningshorn - lika långa? kanske utrotades nästan alla enhörningar, medans dom som råkade födas utan horn, lämnades ifred?

jag är en kupid. jag vet detta (neuroleptika nergraderar min frekvens till det, dömd till evig ensamhet - men för att göra världen bättre - genom att få människor att bli kära i varandra - genom att skicka en kärlekspil genom deras hjärtan, tills jag träffade dig, och du bröt förtrollningen).

kanske kentaur. den ännu högre formen är enhörning, vilket var min fars emblem, för rött hår och blå ögon - det finns bara hos en bråkdel av världens befolkning. den absolut högsta formen är pegasus - och det är du, bella - bevingade hästar med horn.

den här reseearchen är bortom stjärntecken, som bara ger en viss fingervisning av den ultimata sanningen.

ja, det roliga är, att det finns högre frekvenser ändå. hawking var där, men sålde sig till reptilerna. hans sista skrivelser var bla-ha, som tv nyheterna.

ja, vetenskaplig frekvens. jag vet att du är rädd för det. men jag är det till en del procent i alla fall. det intressanta är, att forskning har visat, att köld- och värme sinnena är totalt separerade från varandra. (fåglar lever utan båda - som i ett helt annat paralellt universum). det betyder att bortom yin och yang finns en ännu mer sofistikerad verklighet.

dessa vetenskapliga människor är dom mest förstående av alla, bortom dig och mig. om du frågar en äkta vetenskapsmänniska i själen, om något, så kan den lägga fram teorior, lagar, ny research - eller böcker, för dig själv att tolka på ditt egen sätt. dom är fria från all sorts ego, och kan jobba hela livet för att bevisa något, för att förbättra världen på stora nivåer.

det finns en teori om att all vetenskap är en bluff dock. allt har ju redan uppfunnits på andra planeter? jag har läst och sett en del om datortillverkning, och dom döljer allting - just hur kan man göra processorer som är så extremt avancerade, och att dom blir mer avancerade om och om igen, som i en helt logisk stigande kurva? det verkar omöjligt, med våra sinnen och robotkraft, att skapa dom.

det kom en nyhet för många år sen, att datorchips var nu nästan lika små som atomer. sen blev det tyst väldigt länge. vi har redan avancerade atomdatorer, det är jag säker på. det speciella med dom, är att en bit - som på en dator, en atom-bit - precis som en elektron - är ju överallt hela tiden. om man bygger en dator med, säg.. en atom-kilobit, har den så stor processorkraft att den kanske kan syntesera ett smärre universum - en människokropp i alla fall - inklusive medvetande och känslor? som du länkade en youtube video om en gång.

bortom atomdatorer finns kvarkdatorer, bortom det, supersträngar, bortom det, voxlar, bortom det, fraktaler, bortom det, vortexer. sen kanske det inte finns mer. vi "leker" redan gud, men den logiska feltänkning är inget att hänga upp sig på. vi har avlat fram starkare djur sen urminnes tider - det ändrar dna.t en del, från en generation till den andra. nu gör vi det bara på en högre nivå, utveckling, helt enkelt.

men den största utvecklingen, är utvecklandet av hela vårt medvetande, DNA, och chakran, som ett frö till en 1000-blads blomma. du är redan där, på många nivåer, med din livmoder på vetenskapsnivå. jag har mest tränat halsen, händerna, hjärnan och till viss del benen.

engelska

av Emma Sotz (ris och ros)


Lägg till din kommentar
Svenska Dikter välkomnar alla kommentarer. Om du inte vill vara anonym kan du registrera eller logga in. Det är gratis.