Zombie

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Zombie


ZOMBIE

nanochip eller inte..

..spelar inte så stor roll. i årtusenden har öl gjort oss korkade. och religion är inte mycket bättre. sen var det massmedia, som i 19 år (innan corona-hysterin tog över) spelade på kortet "muslimer är dåliga människor". och, ja, rasismen frodades i hela världen (dock inte till lika hög grad som vaccinälskandet). men människor är redan hjärntvättade av massmedia. sen kom social media som kabalen styrde med hjärnhand, och människor blev ännu mer bombade i pallet. när nu nanochip styr oss, spelar det inte så stor roll. människor är så dumma i huvudet redan ändå, så det blir samma sak, lite till, lite till - och vi lät det hända. för lite billig underhållning. för att inte anstränga oss. för att bli.. zombies.

precis som att det inte går att argumentera med
ett fyllo
en religiös galning
en rasist
en 5 timmar per dag tv tittare
en smartfånare
en social media missbrukare
en vaccin älskare
ett nanochip styrt as
eller..
en livs levande zombie

kom igen ryssland! atombomba hela världen! vi vet nog mycket väl att det kommer hända. det är för det bättre. så inte drakarna kan sno vår planet. asien, som ryssland mest består av, har kamikaze metodik. de dör för vadsomhelst, för ingenting. för det värsta är att förlora. och om båda parterna förlorar, så vinner den egoistiska i alla fall.

det var "a long time coming", världen höll på att bli för vacker. nästan alla photoshoppar, gör musik, skriver dikter, laddar upp videos - får sin röst hörd - nuförtiden.

verkar konstigt att när freedom convoy fick mer och mer makt, så "råkar" bara ryssland invadera ukraina, och "råkar" bara alla lockdowns tas bort. en sista svansång.

alla lögnare, egoister och psykopater kommer till helvetet - njut av 4 miljarder års tortyr.

jag vet var jag står.

SANNING HARMONI REFLEKTION.


av Rhiannon Kirin (ris och ros)


Lägg till din kommentar
Svenska Dikter välkomnar alla kommentarer. Om du inte vill vara anonym kan du registrera eller logga in. Det är gratis.