Konversation från min sida

Från Svenska Dikter
Hoppa till navigeringHoppa till sök

info

så när jag började träna skrek jag åt andra, så mycket att jag började gråta. haha. anyway, nu blir jag arg på nätet, men inte mot andra, jag står upp för mig själv istället :) testestoron är bra grejer <3

text

din bild är bara nihilistisk och sexistiskt och blind. dragqueens fanns redan på 70-talet. att du bryr dig mer om hur någon klär sig än om hur världen står till är korkat. "face it youre too basic like the part of the brain that appretiates culture in a sexist" - immortal technique

det är inte en feminin kultur faktiskt. som att killar som identifierar sig som "kvinnor" får tävla i kvinnosporter. det är patriarkatet. annars så är de flesta egenskaper som riktas mot "rika vita män" kvinnoegenskaper. som självisk, materialistisk och ytlig. jag har skrivit om det förut: https://svenskadikter.com/Woman förresten tyder forskning på att ju mer rättigheter kvinnor får, desto större skillnad blir det mellan manligt och kvinnligt. kvinnor får säga till, och män får gråta offentligt. till exempel. medans kvinnorna blir hårdare blir männen mjukare. "pappaledigt". så det är lika mycket åt båda håll.

det där låter som bullshit och sexism. du är förlegad, du är inte wellness eller infj. wellness är för kvinnor förresten, beblanda dig inte med sånt feminint flum. så kvinnor ska va slavar till männen? det är det du säger. att det inte få finnas kvinnliga chefer? atvi!

du kör med cirkelargument, härskartekniker, och lägger in saker vi inte ens pratade om. och sexism så klart, du är en sexist. att du tycker man ska sammanfoga året med trans säger mycket om dig, i alla fall, det skulle sammansfattas med davos till exempel eller bill gates. det var har varit mycket nyheter om det, eller maui, DEW vapen. fanns mycket att välja på. det är inte problem med transor, eller muslimerna (som jag inte säger att du har tagit upp) som "inflitrerar samhället", utan snarare bilderberg gruppen mm som infliterar hela samhällsstrukturen. agenda 2030 har som jag läst senast om, bli agenda2025, så det skulle va en bild på en glad människa i såna fall, fyrverkerier, det här är kanske sista året vi lever som fria människor?

jag vill inflika på något du sa förut. jag identiferar mig som ett djur, som flera faktiskt. om man spår sig själv blir det herrans massa tecken. 4x oxe, 3x häst, 2x våg, 2x vattengris, och cusp mellan elddrake och eldorm, bland annat! du sa själv att du var bonde förut, och då identiferar man sig väl med djuren, om man tar hand om de så länge? jag tycker det är bara en fin tanke att identifera sig med djur. bella hade kattöron diadem i skolan, och nu har hon 9 katter hemma, hon föder upp de. en älskning som hon inte sålde med väldigt stor nos som blir mobbad av alla andra katter, 4 kattungar för det mesta, 2 föräldrar, och 2 utekatter.